1C:Comerț cu Amănuntul 8 pentru Moldova

Soluție profesională pentru automatizarea comerțului 1C:Comerț cu Amănuntul 8 pentru Moldova.

Detalii...

1С:Arenda

Lucrează în 1C fără limitări!

Citește mai departe...
SL:Restaurant

Automatizarea locurilor de lucru al chelnerului, barman-ului și administratorului în restaurante, cafenele, baruri și cantine.

Detalii...

SL:Agent mobil

Soluție pentru automatizarea lucrului agenților comerciali.

Detalii...Instruirea

Informaţii generale

Centrul de învăţămînt certificat (CÎC) al companiei SoftLider S.R.L. oferă conducătorilor, contabililor, managerilor şi altor specialişti de a căpăta cunoştinţe complexe şi de a întări abilităţile de lucru cu programa 1С.

Cursurile de studiere 1Сsunt prevăzute pentru studierea platformei 1С:Întreprindere 8 şi a altor soluţii tipice 1С:Întreprindere 8 atît "de la zero", cît şi pentru studierea subiectelor individuale, ce prezintă dificultăţi.

Profesorii, care citesc cursuri în CÎC, trec studierea fiecărui curs şi sunt examinaţi la dreptul de a-l preda. O astfel de abordare asigură conformitatea nivelului de calificare a profesorului cu cerinţele, stabilite de compania "1С".

Cursurile certificate în toate CÎC sunt conduse pe baza metodei şi programului unice cu calitatea garantată.


La finalizarea învăţămîntului Veţi fi capabil de a naviga liber în oportunităţile programului de evidenţă şi să le utilizaţi în totalitate, şi Veţi primi un certificat al companiei 1C care confirmă trecerea cursului.

CÎC asigură calitatea garantată a serviciilor de învăţămînt.

Vom fi bucuroşi să Vă vedem printre participanţii cursurilor CÎC ale companiei noastre!