1C:Comerț cu Amănuntul 8 pentru Moldova

Soluție profesională pentru automatizarea comerțului 1C:Comerț cu Amănuntul 8 pentru Moldova.

Detalii...

1С:Arenda

Lucrează în 1C fără limitări!

Citește mai departe...
SL:Restaurant

Automatizarea locurilor de lucru al chelnerului, barman-ului și administratorului în restaurante, cafenele, baruri și cantine.

Detalii...

SL:Agent mobil

Soluție pentru automatizarea lucrului agenților comerciali.

Detalii...

     Arenda 1C - este o oportunitate de a accesa online baza de
     date 1C și de a lucra din orice punct al lumii, în orice moment al zilei,                               întotdeauna de a ține la evidență afacerea dvs., de a economisi timp și bani.

 
Avantaje

- Accesibilitate convenabilă - puteți oricând să vă conectați la programele dvs. din orice punct al lumii, utilizând posibilitatea de arendă, pentru care aveți nevoie doar de acces la Internet. Indiferent de distanțe, sucursalele dvs. vor funcționa într-o singură bază de date și toate informațiile vor fi disponibile pentru dvs.

- Legalitatea utilizării - puteți fi sigur că arendați un software licențiat, deoarece avem toate certificatele și licențele necesare pentru a oferi serviciul 1C arenda.

- Economie explicită - nu trebuie să procurați un server scump 1C, cutii și licențe 1C, licențe Microsoft. Nu mai aveți nevoie să plătiți pentru instalarea actualizărilor 1C, pentru serviciile unui programator obișnuit, pentru cumpărarea și repararea serverului.

Ce conține ”Arenda 1C”

- Acces la utilizarea setului de bază de 1C prin Internet;
- Arenda de server și software de server
- Actualizarea periodică a programelor 1C
- Suport tehnic al serverului
- Copiere de date zilnică automată
- Administrarea serverului
- Asigurarea accesibilității serverului 24/7

Pentru cine va fi convenabil 1C Arenda?


Companii tinere

La începutul activității majoritatea companiilor tinere nu dispun de fondurile necesare pentru a achiziționa echipamente și programe scumpe, ceea ce poate încetini semnificativ dezvoltarea afacerilor. O soluție rezonabilă este de a arenda 1C. Pentru o sumă 350 de lei lunar companiei îi va fi disponibil totul necesar pentru un management eficient al afacerii: un program licențiat, precum și servicii de suport de calitate. Acest lucru va evita investițiile de capital în achiziționarea și întreținerea infrastructurii IT proprii.

În condițiile unui buget limitat

Arenda 1C va reduce semnificativ costurile companiei pentru achiziționarea de programe, funcționarea serverului și personalul de întreținere. În plus, în caz de arendă a 1C, achitați numai acele resurse pe care le utilizați cu adevărat. Deci, întotdeauna știți pentru ce plătiți și puteți planifica bugetul companiei.

Pentru mai multe informații - contactați managerii noștri.

(022) - 44-23-18, 079 40 33 38.

РАБОТАЙТЕ В 1С БЕЗ ОГРАНИЧЕНИЙ!