1C:Comerț cu Amănuntul 8 pentru Moldova

Soluție profesională pentru automatizarea comerțului 1C:Comerț cu Amănuntul 8 pentru Moldova.

Detalii...

1С:Arenda

Lucrează în 1C fără limitări!

Citește mai departe...
SL:Restaurant

Automatizarea locurilor de lucru al chelnerului, barman-ului și administratorului în restaurante, cafenele, baruri și cantine.

Detalii...

SL:Agent mobil

Soluție pentru automatizarea lucrului agenților comerciali.

Detalii...

14.01.19 1С:Contabilitate 8. Noua ediție 3.0.25.2

Vânzări

Comercializare
- este adăugată capacitatea de a perfecta documentul Comercializare din depozit de tip PCN; calcularea finală a adaosului comercial al mărfurilor vândute se efectuează la efectuarea operațiunii de reglementare a asistentului Închiderea lunii.

Formulare cu regim special
- acum, selectarea automată a formularelor se efectuează cu considerarea controlul dublu al soldurilor: la data documentului și la momentul dat.

Salariu și cadre

Venit natural
- este adăugată capacitatea de înregistrare a veniturilor naturale ale angajaților, cu reținerea impozitelor, reflectarea în acumulare și îndreptare spre plată.

DSA 19
- este adăugat un nou document DSA 19 ”Informație privind stabilirea drepturilor sociale în sistemul public de asigurări sociale”. Descărcarea este disponibilă în format xml.


Rapoarte de reglementare

Situațiile financiare
- este adăugată descărcarea raportului în format xml;
- a fost modificată completarea Anexei 4 ”Situația fluxurilor de numerar”: acum datele sunt determinate în funcție de tipul de mișcare al articolelor de numerar (anterior conform codului articolului).

IALS
- este adăugată completarea pe articole PL, PLs, CSM.